برگزاری محفل شعر عصری با امام خوبی ها در سیرجان

محفل شعرخوانی عصری با امام خوبی ها، به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره)، به همت روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت گل گهر و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون بسیج هنرمندان و با حضور جمعی از هنرمندان، شاعران و مسئولین شهرستان سیرجان برگزار شد.
کد خبر: ۱۳۱۸۸۱۲
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛محمدعلی حافظی،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیرجان در این مراسم گفت: امام(ره) ابر مرد بزرگی بودو یک رسالت مهم داشت که اسلام را در جهان گسترش دهد، تثبیت کند و به دست صاحب اصلی آن امام عصر (عج) برساند.

سرهنگ علی دستوری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیرجان نیز در این مراسم گفت: امام خمینی(ره) بدون تردید یک شخصیت کامل و الهام بخش برای همه بشریت است. مبارزات مذهبی و انقلابی ایشان، الگوی مهمی برای انسان در انتخاب مسیر مستقیم در زندگی است.

در این مراسم جمعی از شاعران، شعرهای آیینی خود را با محوریت امام راحل(ره) و شهادت امام جعفر صادق(ع) قرائت کردند و گروه تواشیح تبیان نیز به اجرای برنامه پرداخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها